Er med i en konkurranse

Jeg har meldt meg på en konkurranse gjennom panduro hobby, blir veldig glad om dere stemmer på meg. Hadde betydd mye :-) 

Trykk her for å stemme! Hvordan har dere det for tiden? 

- Marte Knaplund 

24 kommentarer

Karoline

24.aug.2011 kl.16:56

Det var kjempefint!

Jeg har det stort sett fint jeg :)

litt espelid

24.aug.2011 kl.18:53

:-) Hvordan har du det da?
her er jeg inne i en dårlig periode driver og får lupus diagnosen og er sykere enn jeg liker å være. Kan ikke gå med beina lenger så bruker rullestol og sliter med å følge opp skolen.
men det er vel under motgang det bare kan bli bedre :-)

litt espelid

29.aug.2011 kl.22:07

Det gjør ingen ting svar kommer når det passer seg:-) Så dumt det med nyrene håper også det bare er falsk alarm. Mine nyrer kan ha en periode der de jobber veldig mye. Litt kjekt synest jeg å bli kjent med en på min egen alder som vet hvordan det er. Det er liksom så mye enklere å snakke sammen med noen som forstår og vet hvordan ting er, selvom alle er veldig hyggelige.
:-) Hvordan går det å flytte sammen med kjæresten, leste på revmaforum at du skulle det :-). (sniker:-p). Huff håper fysioterapi hjelper jeg skal begynne med fysoterapi i varmtvannsbasseng i morgen, det burde du prøve det tror jeg er bra, så lenge jeg ikke blir dårligere av det varme vannet. :-) Håper du har en flott dag? Min dag begynte grusomt med hodepine og uttmattelse men ble bedre og fikk middagsbesøk og spilling i kveld av noen i klassen, det er fint.
Klem

litt espelid

30.aug.2011 kl.08:09

Bra kvelden din ble bedre og. Det er så utrolig godt å få besøk, jeg elsker å få besøk spesielt siden det er så kronglete for meg å komme meg noe sted og det krever masse energi. Men bare være litt sosial en kveld sitte og skravle eller spille et brettspill det er så utrolig fint.
Jeg vil tro det er veldig sunt for deg å flytte ut og få prøve deg litt selv. Jeg bor sammen med samboeren min i en studentleilighet som er beregnet på funksjonshemmede studenter. Den er kjempe praktisk siden jeg kan bruke rullestolen min inne og ikke trenger gå trapper. Har du elektrisk eller manuell rullestol?
Har du planer om å ta noe skole etterhvert eller har du nok med å være syk en stund? Jeg er veldig sta så jeg gjør alt jeg greier for å fortsette studier men kjenner det er veldig tungt.
Er veldig spent på bassengtreningen klokken halv 2 i dag, nå skal jeg prøve å lese frem til da.
:-)
Håper du har en god morgen når du våkner

litt espelid

30.aug.2011 kl.16:59

Hadde vært kjempe koslig å møtt deg også :-) men det blir nok en gang, ser du bor ikke så langt unna Trondheim, jeg vurderer faktisk å flytte dit om 1-2 år for å ta skole der nede.
Har du hatt en fin dag?
Det er ikke så dumt å ha en egen, min er turkis og veger bare 8 kg den kan jeg ta av julene på og legge ned ryggen så får jeg den i bilen min. Du vet at du kan søke NAV om bilstøtte og støtte til å ta lappen sånn at du lettere kommer deg rundt? Jeg har søkt og venter spent på svar.
Så dumt, klanskje du kan få en ordning der du kan ta et og et fag om gangen? Jeg har sånn avtale at jeg ikke trenger møte på skolen noen dager, men får alt på internett, om jeg orker så går jeg på skolen men det er det ikke alltid jeg gjør. Men det går fint for det om:-)
<3 Du får nok en utdannelse etter vært. håper du er helt kvitt kreften nå ialefall.
Bassengtreninga gikk ganske bra jeg var den yngste da den nest yngste var 64 :-P. Men veldig deilig med varmt vann. men er helt utslitt nå så blir en rolig ettermiddag kanskje litt lesing tenker jeg. Glad jeg har fri fra skolen i morgen. :-)
Vi kan godt sende mail på ingrid.thunem@gmail.com så slipper alt vi skriver å stå på bloggene våre :-) om du vil
håper dagen din var fin gjorde du noe koslig?
klem

Starshine

02.sep.2011 kl.11:25

Åh,det er en konkurranse jeg kan like! Herlig! Jeg stemmer på deg :) Jeg har tenkt til å delta selv,for et gavekort hadde virkelig vært noe! Er det greit at jeg gir deg linken når jeg har meldt meg på? Så kan du stemme på meg :) (da får jeg hvertfall en stemme,haha)

Martes Foto

03.sep.2011 kl.16:11

Starshine: Takk :-D Det er selvfølgelig greit, jeg stemmer jeg :-)

Starshine

08.sep.2011 kl.12:32

Takk! Her er mitt bidrag :) http://www.lagenytt.no/gallery/photo/569

Martes Foto

08.sep.2011 kl.14:38

Starshine: Da har jeg stemt! Flink du er :-)

Starshine

08.sep.2011 kl.15:05

Takk :) Skikkelig synd at bildet er så lite, for jeg hadde egentlig bilde av to små maleri + kortet!

The Mlv - livet med ME

09.sep.2011 kl.14:10

Har stemt :)

DIVAMAMMA.COM

22.sep.2011 kl.14:23

Hei hei! Takk for at du ville være med på min giveaway. Håper alt er bra med deg. Ha en fin dag :-) Mange fine bilder på bloggen din. Du er flink.

Caroline

05.okt.2011 kl.21:37

SV: Jeg får 12060 i mnd, hvis jeg ikke husker feil.. Men, dette er før skatt..

Martes Foto

06.okt.2011 kl.16:04

Caroline: okei :)

Britt Helen

30.okt.2011 kl.10:53

Hei håper alt er bra med deg :-) hilsen momo fra melhus

Fies notiser

31.okt.2011 kl.12:18

Kjempefine , du skal ha min stemme, helt klart!

Jeg har forøvrig trukket mitt milde gavedryss. Du nådde ikke opp, desverre, men tusen takk for at du var med likevel! Trøstepremien er skrekk-suppe, tror jeg nok - men den må man lage selv :-)

Ha en strålende (eller skrekkelig...) dag :-)

Martes Foto

08.nov.2011 kl.10:24

Fies notiser: Tusen takk :-) Hehe:-) Ha en fin dag:)

Martes Foto

08.nov.2011 kl.10:25

Britt Helen: Oi, jeg skjønner ikke hvorfor kommentarene må godkjennes, hmm.. Heidu :-) Det går greit her, hvordan er det med deg? Vi bor virkelig ikke langt fra hverandre vi:) Håper du får en fin dag:)

Starshine

08.nov.2011 kl.11:10

Jeg savner deg jeg!...på den måten man kan savne en person man egentlig ikke kjenner, men likevel tenker på. Jeg håper du har det så bra som mulig :)

Martes Foto

08.nov.2011 kl.22:25

Starshine: Aww, så koselig :-) Jeg har det helt greit, går litt opp og ned. Hvordan har du det da?:)

Starshine

09.nov.2011 kl.10:19

Skjønner, akkurat som jeg er vant til og. Nå for tiden går det faktisk veldig dårlig..jeg blir bare dårligere og dårligere, og sånn har det vært over 3 uker. Har fått vite at det bare bekrefter en reaktivering av infeksjonen, og jeg må ta nye prøver og starte opp behandling så fort som mulig. Så det er bare å ta på nye kamphansker, og gjøre meg klar til å kjempe hardere enda en gang.

Martes Foto

09.nov.2011 kl.11:28

Starshine: Huff å meg altså, ikke noe moro :-( Nå vet ikke jeg så mye om deg eller hva som feiler deg så vanskelig å si så mye (Mener du har sagt noen få opplysninger før men jeg er veldig glemsk;) Men jeg håper virkelig du får behandling som funker fort, og som gjør at du får bedre dager igjen! Ønsker deg masse, masse god bedring og sender deg en stoor klem <3

Starshine

09.nov.2011 kl.13:45

Nei, det er ikke det...Jeg har jo egentlig skjønt det, men det blir så mye mer ekte når legen sier det. Så får jeg bare være litt sint og lei meg, for det er mye bedre å få det ut ;) Da blir det så mye deiligere etterpå! Haha, det gjør ingenting! Jeg er så glemsk selv :p Men jeg har borreliose/nevroborreliose, og startet behandling i 2009. Ett og et halvt år etterpå (mars) prøvde vi å avslutte behandlingen, men da tok det 1-2 uker til at alt raste nedover igjen. Så begynte jeg igjen, og fikk kraftigere behandling, og i august (om jeg ikke husker feil), avsluttet vi igjen. Prøven var normal. Så tok det 6 uker før alt begynte å rase, nå har det rast i 3 uker, og vi må begynne igjen. Så da er jævelskapen inni meg enda.. Tusen takk for det! Jeg håper jeg får kommet i gang fort nå ja :) for nå er det ikke mye å gå på. aww <3 Ønsker deg også masse god bedring, håper du får flere dager som er i oppturene,og færre av de i nedturene i bølgene! Det er koselig å "snakke" med deg :)

Martes Foto

09.nov.2011 kl.15:58

Starshine: Ja, det må være lov! Er iallefall ikke smart å stenge ting inni seg :) å, er det det du har.. Det ble jeg utredet for også. Æsj, for noe dritt da, at det aldri skal forlate kroppen din! Håper virkelig denne runden hjelper og at det forsvinner:) Tusen takk :-) Koselig å snakke med deg også :) Hvis det er kommentarer du ikke ønsker noen andre skal se så er det bare å sende meg mail :)

Skriv en ny kommentar

Martes foto

Martes Foto

Martes Foto

17, Midtre Gauldal

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Marte og er født 13. desember 1993. Denne bloggen kommer til å gå mest i bilder men også noen andre innlegg:) Jeg har en sykdom som heter SLE-systemisk lupus erythematosus og Raynauds, kommer nok noen innlegg om tanker og så vidre rundt det. Siden det er mange som lurer- ja, jeg har hatt kreft,nyrekreft. Om dere lurer på noe, kontakt meg på: marti.kul@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits